Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

MeeDoe-week bij Jeugdtheaterschool Dordrecht

MeeDoe-week bij Jeugdtheaterschool Dordrecht

Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) heeft MeeDoe-week van woensdag 13 t/m vrijdag 15 november. Ben je tussen 7 en 20 jaar? Doe dan gratis mee met de zang-, dans- en acteerlessen in het Energiehuis in Dordrecht.

Tijdens de MeeDoe-week zijn alle reguliere lessen van JTSD open voor iedereen die mee wil doen. Van te voren inschrijven hoeft niet.

Lessen
De MeeDoe-week verloopt verder zoals alle andere lesweken bij JTSD. De lessen zijn besloten en daarom niet toegankelijk voor ouders of andere kijkers. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen op tijd aanwezig is, zodat we meteen kunnen starten met de lessen.

Voorstellingen
Bij Jeugdtheaterschool Dordrecht is naast de lessen nog veel meer te beleven. Zo worden er momenteel speciaal voor JTSD drie splinternieuwe theaterscripts geschreven. Tijdens de Kerstmarkt (14 en 15 december) presenteren we X-mas in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis. In maart en april 2014 spelen getalenteerde jongeren van JTSD ook in deze prachtige theaterzaal! Daarnaast zijn de leerlingen van de Jeugdproductie te zien op zondag 25 mei in een lentevoorstelling op een spannende locatie.

Activiteiten
JTSD organiseert ook drie maal per jaar een open podium, het Theatercafé, en we bezoeken gezamenlijk voorstellingen. Tegen het einde van het seizoen laten alle leerlingen met veel enthousiasme zien wat ze geleerd hebben, tijdens het jaarlijkse Festival Hoogspanning. Wat is leuker dan een spannend optreden als afsluiting van het seizoen? In de zomervakantie gaan we door, want dan gaan we op TheaterAvontuur in Friesland samen met zeilschool Prego Zeilzwerven.

 

Wanneer?
Van 13 november 2013 00.00 uur tot 15 november 2013 00.00 uur
Organisator
Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD)
078-6133144
jtsd@tobe.nl
Locatie:
Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.