Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pictura presenteert de jaarlijkse Salon der Leden

Pictura presenteert de jaarlijkse Salon der Leden

80 leden strijden om de tweejaarlijkse Picturaprijs
 
Op zaterdag 16 november om 17.00 uur opent in Pictura de jaarlijkse Salon der Leden. In een overzichtstentoonstelling is van 80 leden een recent kunstwerk te zien. Dit jaar wordt ook de tweejaarlijkse Picturaprijs toegekend aan de maker van het beste werk. De winnaar van deze prijs, die bestaat uit een geldbedrag van € 1500 plus een tentoonstelling in Pictura, wordt aangewezen door een onafhankelijke deskundige jury bestaande uit: Sandra Smets (publiciste), Mariëtte Dölle (TENT Rotterdam) en Jos Wilbrink (BKKC Den Bosch).
Op zaterdag 7 december 17 uur wordt de winnaar bekend gemaakt.
De Salon der Leden is te zien van 16 november tot en met 15 december 2013.

Wanneer?
16 november 2013 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
+31(0)78 6149822
info@pictura.nl
Locatie:
Voortsraat 190-192
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.