Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

GoedeDoelenMarkt 2013

GoedeDoelenMarkt 2013

Op zaterdagmiddag 16 november organiseert de diaconie in samenwerking met de commissie ZWO (Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking) van de protestantse wijkgemeente te Dubbeldam een GoedeDoelenMarkt. Tijdens deze markt kunt u kennismaken met goede doelen waarvoor de diverse gemeenteleden zich vaak al jarenlang onbaatzuchtig inzetten. Voor veel mensen is dit goede doelenwerk een manier om handen en voeten te geven aan hun geloof. Aan de deelnemers is gevraagd om u te informeren over het doel waarvoor ze zich inzetten.

Tegelijk hebben ze de mogelijkheid om allerlei (zelfgemaakte) cadeautjes en producten te koop aan te bieden waarmee u deze goede doelen kunt ondersteunen. Verder is er muziek en zang door de gemeenteband die die middag oefent in de kerkzaal voor de dienst op zondag. Natuurlijk is er koffie, thee en limonade, maar ook hapjes gemaakt door onze eetgroep Vijf broden en Twee vissen. In de verschillende ruimtes van de Rank zulen er allerlei workshops worden gehouden waaraan u kostenloos kunt meedoen. Er zijn al veel aanmeldingen dus het belooft een heel interessante middag te worden! 

Ook onze Dorcas werkgroep zal op deze markt aanwezig zijn. U vindt bij onze stand leuke cadeautjes en u kunt een leuke prijs winnen. Maar boven alles vinden we het heel leuk om u op die middag te ontmoeten.

 

Wanneer?
16 november 2013 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Diaconie en ZWO van PKNDubbeldam
diaconie@pkndubbeldam.nl
Locatie:
Dubbelsteijnlaan-West 70 Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.