Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bas de Haan Blues

Bas de Haan Blues

Bas de Haan is een begenadigd zanger en een virtuoos op de gitaar. De blues is een grote vriend van hem maar ook Nederlandstalige liedjes en een enkele smartlap heeft hij in zijn repertoire. Hij noemt het zelf: plattelandsblues met een stadsgevoel. Voor verzoeknummers draait hij zijn hand niet om: niets is hem te gek!Dat staat voor top entertainment in Dordts Genoegen.

Wanneer?
17 november 2013 van 16.00 tot 19.30 uur
Organisator
Dordts Genoegen
0788438001
info@dordtsgenoegen.nl
Locatie:
Voorstraat 256
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.