Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Nederland & Het Parkhuis

Alzheimer Nederland & Het Parkhuis

Maandelijks op elke derde maandagavond v/d maand wordt een onderwerp dat betrekking heeft met dementie uitgelicht voor iedereen die meer wil weten over dementie. Toegang vrij, aanmelden niet nodig, zaal open 19.00 uur, aanvang 19.30 uur 
 

Wanneer?
18 november 2013 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Alzheimer Nederland & Het Parkhuis
Locatie:
Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.