Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitgedaagd

Uitgedaagd

Stichting Karmelkring Elia houdt op woensdagavond 20 november haar maandelijkse Elia-viering. Deze avondviering heeft als thema 'Uitgedaagd' en draait om het komende weekeinde, de laatste van dit kerkelijk jaar.Voorgangers zijn Paul Seesink en Ria Polman. De viering wordt muzikaal begeleid door Herman van Rooijen. De viering begint om 19:30 uur; inzingen van 19:00 tot 19:25 uur. Weet u welkom!

Wanneer?
20 november 2013 van 19.30 tot 20.30 uur
Organisator
Stg. Karmelkring Elia Dordrecht
0786160283
paqul@seesinkweb.nl
Locatie:
Gedachteniskapel Titus Brandsma, Nolensweg 10, 3317 LE Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.