Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sinterklaasfeest met VOF de kunst

Sinterklaasfeest met VOF de kunst

Vol verwachting klopt ons hart: VOF de kunst is terug van nooit weggeweest met een nieuwe Sinterklaasvoorstelling. De band, bekend van hits als Suzanne en Een Kopje Koffie, leverde jaar na jaar heerlijke familievoorstellingen af vol (Annie M.G. Schmidt) liedjes.

Dit najaar verschijnt de langverwachte tweede Sinterklaas-cd vol liedjes geschreven door Frank van Pamelen, en daarom is het hoog tijd voor een nieuwe theatershow. Dat wordt meezingen en swingen vanmiddag, terwijl we vol ongeduld wachten op pakjesavond. We verklappen alvast dat de pieten ook van de partij zijn. En wie weet, de goedheiligman zelf ook wel.

De sinterklaas voorstelling van VOF de kunst staat gepland op woensdag 20 november om 13:00 uur. Tickets voor de show kosten 12,50. CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets zijn te bestellen via www.bibelot.net, www.energiehuis.net en voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht.

 

Wanneer?
20 november 2013 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Poppodium Bibelot
Locatie:
Poppodium Bibelot
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.