Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lewis-avond mmv Rikkert Zuiderveld

Lewis-avond mmv Rikkert Zuiderveld

De relatieve tijd van CS Lewis mmv Rikkert Zuiderveld. Interactief programma olv Johan van Dongen. Inleiding: Albert Veerman. Rikkert Zuiderveld is zanger, dichter en cabaretier. Toegang 5 euro incl consumptie. Reserveren en info: albertveerman@solcon.nl

Wanneer?
21 november 2013 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Kandelaarkerk,
Locatie:
Van Eesterenplein 230
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.