Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefiet concert KNA en BRAVI BRAVI

Benefiet concert KNA en BRAVI BRAVI

Benefiet concert KNA en BRAVI BRAVI op vrijdag 22 november  in de Wilhelminakerk aan de Blekersdijk te Dordrecht.

Je kan er niet omheen. Iedere morgen wanneer je de krant openslaat of naar het journaal kijkt,  prenten de beelden van ontzetting, wanhoop en radeloosheid zich op je netvlies.

Overal in het land wordt spontaan actie gevoerd teneinde zoveel mogelijk geld bijeen te brengen om de nood enigszins te kunnen ledigen. Zo ook ontstond bij KNA het idee om een benefiet concert te geven en de gehele opbrengst van dit concert te doneren aan de rampenbestrijding en voor wederopbouw van de getroffen gebieden op de Filipijnen.

Snel werd de link gelegd naar Bravi Bravi, die direct hun medewerking toezegden. De verantwoordelijken van de Wilhelminakerk werden benaderd en ook hier werd direct toegezegd  hun medewerking te verlenen. De kerk wordt om niet ter beschikking gesteld. 

Dit alles heeft tot gevolg dat er op vrijdag 22 november een concert wordt gegeven in de Wilhelminakerk, waarbij de toegangsprijs van € 10.00 per persoon, een fantastisch bedrag zou kunnen opbrengen.

Het wordt een mooi concert, waarbij alle aspecten van de klassieke koormuziek aan de orde zullen komen. Vooral bijzonder om 2 top mannenkoren uit Dordrecht samenwerkend te zien optreden gedreven door een gezamenlijk doel : de NOOT aanwenden voor de NOOD

 

Wanneer?
22 november 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Wilhelminakerk
Locatie:
Wilhelminakerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.