Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Four or More en Hoff & Co

Four or More en Hoff & Co

Op zaterdag 23 november spelen in Jazzpodium DJS twee Dordtse Jazzbands: Four or More en Hoff & co. Deze gelegenheidsformaties van respectievelijk drummer Wim Klein en saxofonist Arie van ‘t Hoff staan garant voor een ongecompliceerde swingende jazzavond.

‘Four or More’ van Wim Klein speelt een mix van Noord- en Zuid-Amerikaanse jazz. De formatie bestaat uit: Wim Klein op drums, Louis Sloot op sax, Sandro Estourgie op de vibrafoon, Timo Smits op gitaar, Frans Pietjouw op piano en Henk Kok op bas. Na de pauze speelt de formatie ‘Hoff & co’. Dit kwartet is een mix van ervaren autodidacten en geschoolde beroepsmusici, die zijn geïnspireerd door de jazz uit de jaren vijftig en zestig. Het kwartet bestaat uit Arie van’t Hoff op tenorsaxofoon, Willem ‘t Hart op piano, Eric Heijnsdijk op bas en wederom Wim Klein op drums.

Klein en Van ‘t Hoff

Dummer Wim Klein speelt al meer dan 50 jaar drums. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in zowel de jazz-, pop- en bluesscene van de Drechtsteden. Hij was ook lange tijd drummer bij de legendarische groep The Zipps. Saxofonist Arie van ‘t Hoff is ook een oudgediende binnen de Dordtse jazz scene. Vroeger was hij ook voorzitter van het Jazzpodium.

Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: € 7,–

Wanneer?
23 november 2013 van 21.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Grotekerksplein 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.