Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wouter Seinen geeft releaseconcert van zijn debuutalbum “Paraplu”

Wouter Seinen geeft releaseconcert van zijn debuutalbum “Paraplu”

Zanger en liedjesmaker Wouter Seinen geeft op zaterdagavond 23 november een releaseconcert van zijn debuutalbum “Paraplu” in Bonfire, Dordrecht.

Aan het concert werken verschillende (semi)professionele muzikanten mee.

Onbevangen
Ondanks dat hij al vele tientallen liedjes had gemaakt, schreef Wouter Seinen voor zijn debuutalbum nieuwe liedjes, rondom het thema “Paraplu”. Die paraplu is een beeld van zelfbescherming en het afweren van de regen die God wil geven. Het hele album is een aanmoediging om je niet af te schermen voor de hemel, maar écht en onbevangen te leven.

Luisterliedjes
Liedjes die Wouter zingt, met zijn warme en krachtige stem, komen vaak diep binnen. “Het zijn echt luisterliedjes, maar ze zijn niet flauw, zowel tekstueel als muzikaal.” Aan het album werkten zestien muzikanten mee, voornamelijk met akoestische en klassieke instrumenten, maar ook een stevige drums, bas en elektrisch gitaar ontbreken niet. Het gros van deze muzikanten staat er ook op 23 november.

Plaatselijk buitje
Bij het concert is aan elk detail gedacht, en niet alleen om de liedjes zo goed en mooi mogelijk te laten klinken. Ook in het overbrengen haalt Wouter alles uit de kast, zo wordt de sfeervolle locatie en podium mooi uitgelicht en er is de oproep om vooral je paraplu mee te nemen, want “er kan wel eens een plaatselijk buitje vallen”. Wees niet ongerust: “we houden er rekening mee dat het eind november is.”

Kaartjes (€5,- p.p.) zijn te reserveren via , maar kunnen ook aan de zaal worden gekocht.

 

 

Wanneer?
23 november 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Bonfire
reserveer@wouterseinen.nl
Locatie:
Wijnstraat 117
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.