Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop vilt in Koffie Met

Workshop vilt in Koffie Met

Op zaterdagochtend 23 november verzorgt Esther van Middelkoop in Koffie Met een workshop vilten.

Ontdek verschillende technieken met vilten. Onder andere basistechniek vilting, upwolfing, wolvilt combineren met andere materialen. Kortom een ochtend ontdekken wat je met wolvilt kan maken en met een eigen creatie naar huis gaan.

Wanneer?
Van 22 november 2013 10.00 uur tot 23 november 2013 12.30 uur
Organisator
Koffie Met
info@koffie-met.nl
Locatie:
Grotekerksbuurt 44
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.