Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Huis van Gijnlanceert nieuwe App

Huis van Gijnlanceert nieuwe App

Op 26 augustus jongstleden trokken museummedewerkers een etmaal lang in Huis Van Gijn om 24 uur te leven als Van Gijn.
Er werd gegeten, gekookt en geslapen op z'n 19de eeuws. De foto's, het filmverslag en de opgedane kennis en ervaringen zijn gebruikt voor de nieuwe app die op 23 november in besloten kring wordt gelanceerd. Op zondag 24 november wordt hij voor het eerst gepresenteerd aan het publiek.
 
 

Wanneer?
Van 23 november 2013 00.00 uur tot 24 november 2013 00.00 uur
Organisator
Museum van Gijn
Locatie:
Museum van Gijn
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.