Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

STADlezing door Roel Bentz van den Berg

STADlezing door Roel Bentz van den Berg

Verplaatst van 25 oktober.

Stichting DE STAD en SchrijversPodium Dordrecht maken met genoegen bekend dat de 9e STADlezing wordt geschreven door Roel Bentz van den Berg. Deze schrijver, publicist en programmamaker (o.a. VPRO’s Nederland van Boven) draagt zijn lezing voor op vrijdag 25 oktober in het Dordtse Pictura. De voordracht verschijnt ook in een bibliofiele uitgave die iedere bezoeker ontvangt. Meer informatie volgt binnenkort op www.stichtingdestad.com.  

Via www.schrijvers-podium.nl kunnen de kaarten worden besteld. De aanvangstijd is 20 uur.

In het kort:
Wat:  STADlezing door Roel Bentz van den Berg 
Wanneer: vrijdag 25 november

Waar:  Teekengenootschap Pictura, Voorstraat 190-192, Dordrecht

Voor wie: geïnteresseerden

Wanneer?
25 november 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
+31(0)78 6149822
info@pictura.nl
Locatie:
Voorstraat 190-192
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.