Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het tragische ongeluk van de 'Waldhof'

Het tragische ongeluk van de 'Waldhof'

Het tragische ongeluk van de gekapseisde zwavelzuurtanker “WALDHOF” nabij de Loreley. De omstandigheden tijdens de bergingsperiode en de resultaten van het uitgebreide technisch en simulatie onderzoek door Martin van Dijk.

Wanneer?
26 november 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Vereniging De Binnenvaart
06-46428542
Locatie:
De Rene Siegfried ligt in het Wantij aan de Maasstraat 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.