Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cashflow3 speelt hits van Johnny Cash

Cashflow3 speelt hits van Johnny Cash

CashFlow3, een tribuut aan wijlen Johnny Cash, speelt de hits van Johnny Cash op een zo authentiek mogelijke manier. De eerste optredens van CashFlow3, die begin 2013 begonnen zijn met spelen / optreden, waren een enorm succes: Het eerste in Papendrecht moest zelfs herhaald worden omdat de zaal het aantal mensen niet meer aankon. Ook is de band al op Nederland 2 geweest. Op 15 september 2013 speelden ze voor een uitverkochte theaterzaal de Willem. 

Wanneer?
29 november 2013 van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:
Provincialeweg 122, Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.