Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ToBe gaat Vreemd met: BackTobe

ToBe gaat Vreemd met: BackTobe

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl
Deze vrijdagavond wordt om 20.00 uur ingeleid door onze huismuzikant Joram Peeters. Om half negen begint de hoofdact. BackTobe zijn Floor, Henriette, Reinier, Arjan en Trea, zangers uit gospel-en soulchoir Heart(2)beat uit Dordrecht (onderdeel van ToBe Cultuurcentrum). Naast het repeteren in het grote koor, hebben zij al twee jaar als groepje zangles o.l.v. ToBe docente Trea Kuijsten. BackTobe zingt gospel, soul-en popsongs en worden begeleid op toetsen door hun 'eigen' pianist Govert van der Kolm.
Rond 21.30 uur leidt Joram de  jam sessie in.

Wanneer?
29 november 2013 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
Café De Vreemde Eend
Locatie:
Bagijnhof 27
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.