Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wintertentoonstelliing DPKV

Van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 november organiseert de Dubbeldamse Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging (DPKV) weer haar jaarlijkse wintertentoonstelling.

Tijdens de tentoonstelling zijn er een groot aantal konijnen, kippen, duiven, cavia’s en kleine knagers te bewonderen. Op donderdag worden de dieren door ervaren keurmeesters beoordeeld op diverse kenmerken die behoren bij het ras. De resultaten worden op beoordelings¬kaarten genoteerd, die tijdens de tentoonstelling op de kooien hangen. Aan het eind van de dag wordt bij iedere diergroep het beste dier uitgekozen en deze wordt kampioen van de show.

U bent dan ook van harte welkom op onze mooie locatie aan het Wellantcollege in Dordrecht om de fraaie dieren te bewonderen. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Bent u van plan om een dier aan te schaffen of bent u reeds in het bezit van een dier en heeft u vragen dan is een bezoekje aan de tentoonstelling zeker zinvol. Gedurende de tentoonstelling zijn er altijd fokkers aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden en u alles kunnen vertellen over de huisvesting, voeding en verzorging van de dieren.

Wij zullen er alles aan doen om ook dit jaar de tentoonstelling weer tot een groot succes te maken. Uw bezoek zal daaraan zeker een bijdrage leveren.

De tentoonstellinglocatie is het Wellancollege Dordrecht, aan de Groenezoom 400. De tentoonstelling is gratis toegankelijk op donderdag van 19.00 tot 21.30 uur, op vrijdag van 10.00 tot 21.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur.

Wanneer?
Van 28 november 2013 00.00 uur tot 30 november 2013 00.00 uur
Organisator
Dubbeldamse Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging (DPKV)
Locatie:
Wellancollege Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.