Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nederland leest in de Bibliotheek A tot Z

Nederland leest in de Bibliotheek A tot Z

Heel de maand november viert de Bibliotheek A tot Z de landelijke leescampagne Nederland Leest. De bibliotheek pakt deze periode uit met gratis het boekje Erik of het klein insectenboek voor 18+ leden en lezingen van topauteurs. Zo verwelkomen DordtLiterair, Dordrechts Museum en de Bibliotheek A tot Z op zondag 24 november de bekende schrijver Joost Zwagerman en komt verhalenverteller Kees Posthumus op dinsdag 12 november naar bibliotheek Stadspolders Dordrecht.
 

Wanneer?
Van 1 november 2013 00.00 uur tot 30 november 2013 00.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
078 620 55 00
service@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.