Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tanken voor gratis kinderboeken

Spaar voor gratis kinderboeken bij Total tankstations. Van 2 september tot en met 30 november 2013 kun je sparen voor acht Taptoe Spannende Kinderboeken bij Total Tankstations. Je krijgt al een kinderboek bij elke 25 liter brandstof.
 
Omdat Total (voor)lezen belangrijk vindt, introduceert ze dit najaar een spannende kinderboekenspaaractie ter ondersteuning van 'Het Jaar van het Voorlezen'. Het doel van de actie is nog meer kinderen aan het lezen te krijgen. Het werkt eenvoudig: je krijgt een spaarkaart en bij elke 5 liter brandstof een stempel. Met 5 stempels ontvang je gratis een van de acht boeken t.w.v. € 12,95.

Taptoe Spannende Kinderboeken zijn gemaakt in opdracht van Total tankstations, door Glow Europe, in samenwerking met Blink Uitgevers en Uitgeverij Leopold. De boekenreeks bevat boeken van bekende kinderboekenschrijvers zoals Hans Kuyper en Paul van Loon.

Spaar en win
Heb je acht boeken gespaard? Dan maak je kans op mooie prijzen, zoals onder andere Perry Sport Gift Cards of een starterpack van Skylanders SWAP Force.

Schrijfwedstrijd
Daarnaast daagt Total kinderen uit hun eigen spannende verhaal te schrijven, waarmee eveneens prijzen te winnen zijn.

Over Glow Europe
Glow Europe ontwikkelt en produceert totaalconcepten voor spaaracties bij bekende, internationale retailketens. Met kantoren in Nederland, de UK, Frankrijk, Zuid-Afrika, Roemenië, Turkije, Shanghai en Hong Kong is Glow een van de internationale marktleiders op het gebied van promotionele loyaliteitsprogramma’s.

Blink uitgevers
Blink Uitgevers ontwikkelt sprankelende educatieve kinderconcepten voor thuis en op school. Bobo, Okki, Taptoe en National Geographic Junior zijn bekende merken van Blink Uitgevers.

Uitgeverij Leopold is een van de voornaamste uitgevers van jeugdboeken voor alle leeftijden, van baby tot jongvolwassenen. De uitgeverij maakt deel uit van de Weekblad Persgroep. WPG is een onafhankelijke groep van multimediale bedrijven in Nederland en België, gericht op het uitgeven en exploiteren van relevante, kwalitatief hoogstaande producten en diensten.

 

 

Wanneer?
Van 2 september 2013 00.00 uur tot 1 december 2013 00.00 uur
Organisator
Total
Locatie:
Total Tankstations
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.