Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kane met 'Come Together clubtour'

Kane met 'Come Together clubtour'

Na een uitzinnig openingsconcert in april keert Kane weer terug naar Bibelot! De band startte zijn carrière in 1999, maar anno 2012 zijn ze nog steeds here to stay.

Momenteel is de single ‘First Crash Overthrow’ veelvuldig op de radio te horen. Het bijbehorende album ‘Come Together’ is zeer lovend ontvangen, bekroond met de Gouden status.

Daarnaast is de eerste gelijknamige single bekroond tot ‘Hit van het Jaar’ bij de 538JingleBall awards 2012. De band sleepte dit jaar ook nog eens o.a. een Edison voor ‘Beste Groep’ en een 3FM award voor ‘Beste Artiest Rock’ in de wacht.

Met dit album duikt Kane dan ook dit najaar het clubcircuit in, waarbij de band op zaterdag 30 november Bibelot aandoet. De kaartverkoop van de clubtour start zaterdag 8 juni om 10.00 uur. Via de website en voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht in de Vriesestraat.
 

Wanneer?
30 november 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Poppodium Bibelot
078 - 613 34 82
info@bibelot.net
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.