Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

X-Ray Blues Band

X-Ray Blues Band

Op vrijdag 6 december treedt in Jazzpodium DJS de X-Ray Blues Band op. Deze viermans bluesrockband is de enige officiële Europese Stevie Ray Vaughan tribute band. De band heeft een (inter)nationale reputatie opgebouwd dankzij de ongecompliceerde en gepassioneerde manier van spelen van de Texas Blues.

Sinds 2006 is de X-Ray Blues Band zeer succesvol met het vertolken van de muziek van Stevie Ray Vaughan en zijn band Double Trouble. Als enige officiële Europese SRV-tribute band, bewijzen deze vier bluesmannen dat muziek van Stevie Ray Vaughn ook verrassende en subtiele kanten kent en dat zijn oeuvre niet alleen uit power blues en snelle shuffles bestaat.
Tijdens elk optreden verrast de band het publiek door af en toe van het bekende pad af te wijken. Hierdoor krijgen nummers ‘toevallig’ een andere, onverwachte wending. Frontman  Alex Ilic wordt bijgestaan door bassist Jules van Bussel en drummer Mike ‘Sledge’ Hammer als strak stuwend ritmetandem. Toetsenist Harm Warta is met zijn dynamische spel en Hammond-sound verantwoordelijk voor een geweldige vintage vibe.

Vrijdag 6 december
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.30 uur

Wanneer?
6 december 2013 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jazzpodium DJS
Locatie:
Grotekerksplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.