Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Werelds! - Koffie

Werelds! - Koffie

Op 7 december speelt in Jazzpodium DJS de achtkoppige Amsterdamse band Koffie. De band staat garant voor een spetterend optreden met muziek die een mix vormt tussen jazz, 70’s funk, afro en latin. De band speelt nummers van hun debuutalbum en van hun zeer recent verschenen tweede cd. Koffie was een van de grote successen op het afgelopen Big Rivers festival. Kortom: afrobeat die bijzonder vrolijk stemt. Swingen gaat vanzelf.

KOFFIE heeft een zonnig seizoen achter de rug met een succesvol debuutalbum en de single Kyrie Ayé die de playlist van Radio 6 haalde. De band speelde bovendien op vele festivals in Nederland, België, Hongarije en Zwitserland.

Nog vóór het debuutalbum verscheen, zaten de KOFFIE-boys in de studio voor hun tweede cd.  De opnames hiervan vonden plaats in een voormalige DDR-garage in Berlijn waar ook muzikanten als afrolegende Ebo Taylor, Tony Allen (Fela Kuti’s drummer) en King Khan opnamen. Door op te nemen op een oude acht-sporen taperecorder kwam het oude geluid dat KOFFIE zocht helemaal tot leven. En waar op het eerste album nog de ontwikkeling en groei van KOFFIE te horen was, klinkt het tweede album alsof de band volwassen is geworden. De release van het tweede album Éh Lady was op 22 november.

Werelds! brengt elke eerste zaterdag van de maand een feestelijke live-band die wereldmuziek speelt, variërend van Balkanbeat tot Latin en van Afrikaans tot reggae.

Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: € 7,- / Leden € 3,50 < 25 jaar

Wanneer?
7 december 2013 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jazzpodium DJS
Locatie:
Grotekerksplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.