Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Musical Garland en Minnelli

Musical Garland en Minnelli

'Heerlijke show rond twee geschifte diva's', oordeelde het AD over de musical Garland & Minnelli die op zaterdag 7 december te zien is bij Kunstmin in het Energiehuis. De krant beloonde de musical met vier sterren. In de muzikale theaterproductie over het dramatische leven van moeder Judy Garland en dochter Liza Minnelli geven Jelka van Houten en Janke Dekker gestalte aan moeder en dochter. Een bijzondere rol is er voor Theo Nijland die meerdere personages voor zijn rekening neemt.

Somewhere Over The Rainbow en Maybe This Time zijn wereldberoemde songs die de theaterbezoeker terugbrengen naar het Hollywood van weleer. Het is de wereld van Judy Garland dochter Liza Minnelli die allebei showbizz-iconen werden.  Het leven van Minnelli is bijna een kopie van dat van Garland, inclusief ups en downs. Maar welke dochter, doorsnee of niet, wil op haar moeder lijken? In deze voorstelling gaat de 47-jarige Liza op zoek naar haar moeder. Geen rainbows, geen sprookjes; twee vrouwen, met het zelfde lot: altijd en overal in de spotlights van hun eigen succes.
 

Wanneer?
7 december 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.