Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dromen over de Patersweg

Dromen over de Patersweg

Op maandag 9 december is er in de Buitenwacht een bijeenkomst voor alle bewoners van Oud Krispijn. Wie wil er die avond meedenken en dromen, over leuke manieren om - tijdelijk - een groot terrein langs de Patersweg te gaan gebruiken?
Meedromen over PaterswegMeedenken en meedoen.

Flats van Trivire in de zijstraten van de Patersweg zijn (of worden) gesloopt. Het duurt nog minstens tot 2018 voordat er hier weer gebouwd gaat worden. Zo’n grote ruimte in de wijk kun je inzaaien met gras, maar er is natuurlijk veel meer mogelijk.
Wilt u meedenken? Hebt u een droom? Wilt u de handen uit de mouwen steken om straks zo’n droom waar te maken?
 
Van grote waarde voor de wijk
Trivire en gemeente Dordrecht geven graag de grond gratis in bruikleen, voor enkele jaren! Zij nodigen u uit om mee te werken aan een leuke invulling.

De Buitenwacht is gevraagd om die uitdaging op te pakken en samen met bewoners en organisaties in de wijk ideeën en plannen te ontwikkelen. Uw droom, uw idee, uw plan, uw inzet is dan nodig. U kent de wijk als geen ander.
Laat dus van u horen!
 
De eerste reacties
Afgelopen periode zijn al enkele reacties binnengekomen. Eén idee is al ver uitgewerkt: een moestuin voor en door de wijk. De zoektocht naar nog veel meer gaat nog even door. Oud Krispijn bruist vast van ideeën, initiatieven en actie.
 
Doet u mee?!
U bent van harte welkom op maandag 9 december,
Riet Duykers, voorzitter van de Buitenwacht, ontvangt u graag.
We gaan samen op zoek naar inspirerende ideeën en enthousiaste bijdragen.
 
Nu al vast aan de slag?
Hebt u al een leuk idee, een droom, een suggestie, een verhaal... U hoeft niet te wachten. PDF-bestandGebruik deze 'wolk' om te schrijven, tekenen, kleuren, schilderen, dichten... en vertel daarmee wat u heel leuk zou vinden vor de wijk en wat misschien mogelijk is langs de Patersweg.
  
Breng uw wolk mee op 9 december of maak er een foto van en mail die naar wijken@dordrecht.nl.

Wanneer?
9 december 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
de Buitenwacht
Locatie:
Bosboom Toussaintstraat 67
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.