Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Moldau en de dierenriem

De Moldau en de dierenriem

Ramon Lormans en Remy van Kesteren
Schneemann & Co in concert

Op vrijdag 13 december spelen TOP musici in Ketel 1 het programma De Moldau en de dierenriem. Met Marieke Schneemann als inspirator ontstaan zinnenprikkelende muzikale juweeltjes van kamermuziek. Zoals ook op deze vrijdag de 13e in het Energiehuis. Aanvang concert om 20.00 uur.

Harptalent Remy van Kesteren, fluitiste Marieke Schneemann en slagwerker Ramon Lormans spelen op meesterlijke wijze werken van Satie, Smetana, Fauré, Stockhausen en Xenakis. Videoprojecties uit de collectie van het EYE filmmuseum zorgen voor onverwachte en inspirerende vergezichten.

Remy van Kesteren heeft de GrachtenfestivalPrijs 2013 gewonnen. Hij wint daarmee een optreden tijdens het Grachtenfestival 2014 en in de Hermitage Sint-Petersburg. De jury: ‘We weten allemaal dat een harp poëtisch kan klinken, maar dat het spel op een harp ook duivels, gewiekst en venijnig kan zijn, zoals Remy van Kesteren laat horen, dat wisten we nog niet’.

Serie TOP Klassiek

 

Wanneer?
13 december 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.