Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Extra Algemene Ledenvergadering DeetosSnel

Extra Algemene Ledenvergadering DeetosSnel

Vrijdag 13 december aanstaande, houdt korfbalvereniging DeetosSnel een extra Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze ledenvergadering wordt een nieuw bestuur gekozen. De afgelopen drie maanden is er door diverse werkgroepen hard gewerkt aan een visie, een plan van aanpak en een nieuwe bestuurssamenstelling.

Tijdens de extra Algemene Ledenvergadering zal tevens afscheid worden genomen van de bestuursleden Hennie Nagtegaal (voorzitter), Marjolein Naaktgeboren (secretaris) en Pieter de Jong (Technische Zaken). Zij hebben de afgelopen periode, waarin o.a. de topsport-accommodatie aan de Vorrinklaan gereed kwam, leiding gegeven aan DeetosSnel. De aftredende bestuursleden doen na deze intensieve periode even een stapje terug, maar zullen alle drie beschikbaar blijven voor de vereniging.

DeetosSnel gaat verder met een nieuw bestuur onder leiding van Alwin Nijhuis. Alwin heeft eerder al leiding gegeven aan de vereniging. Dit keer doet hij dat aan een groot bestuur met een nieuwe opzet, waarin meerdere functies dubbel bezet zijn. Naast de bestuurswisseling zal verder stil worden gestaan bij de aanbevelingen van de werkgroep en bij de doelstellingen voor de komende jaren: op weg naar het jubileumjaar 2019 waarin de korfbalvereniging DeetosSnel 100 jaar bestaat.

Wanneer?
13 december 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Korfbalvereniging DeetosSnel
Locatie:
Korfbalvereniging DeetosSnekl
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.