Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ToBe gaat Vreemd : ThisGirlsLife

ToBe gaat Vreemd : ThisGirlsLife

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek.

Thisgirlslife is in maart 2011 opgericht door Ilona Snip. Na een aantal jaar gezongen en geschreven te hebben in Aboutagirl besloot zij na het eindigen van deze band solo te gaan. Zij schrijft alleen nummers en in samenwerking met meerdere muzikanten en muziekvrienden. Thisgirlslife haalt haar inspiratie uit de simpele, maar mooie dingen van het dagelijkse leven. Met haar eigen en vooral herkenbare geluid, raakt zij het publiek en geeft hen inspiratie en kracht om door te gaan,  juist een nieuw begin te maken, of gewoon gelukkig te laten zijn! Het afgelopen jaar heeft zij door middel van netwerken, promoten en haar enthousiasme de juiste muzikanten weten te vinden die haar helpen haar nummers te laten klinken zoals zij ze in haar hoofd heeft.

Door een jarenlange samenwerking met gitarist en songwriter Twan van Genderen, zijn de nummers in mooie harmonie, wat te zien is op het podium en vooral te horen en te voelen wanneer zij samen spelen. Mede door de ondersteuning en versterking van bassist Berry Janssen, hebben zij nu een mooie set geschreven die zij graag met het grote publiek  willen delen. Haar motto: “Enjoy life, omarm alle mooie dingen die op je pad kunnen komen!”

Haar nieuwe videoclip L.O.V.E. is te bekijken via haar Facebook pagina: www.facebook.com/thisgirlslife

Wanneer?
13 december 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Café De Vreemde Eend
Locatie:
Bagijnhof 27
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.