Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

The Movies toont jaren 80 topfilm Blue Velvet

The Movies toont jaren 80 topfilm Blue Velvet

Wie van gruwen en huiveren houdt, krijgt daar in Cinema The Movies twee dagen de kans voor. Op vrijdag 13 en zondag 15 december draait er de  bloedstollende thriller Blue Velvet. Deze jaren 80 topfilm is één van de vele activiteiten rond Stop Making Sense, een expositie die t/m 19 januari in het Dordrechts Museum Nederlandse schilderkunst uit de jaren 80 laat zien.

Jeffrey Beaumont (Kyle MacLachlan) vindt op een dag een afgesneden oor. Nog voordat hij het beseft, betekent dit het begin van een bloedstollende en verontrustende thriller waarin hij helemaal wordt meegesleurd. Het verhaal ontrafelt zich rond een emotioneel gestoorde nachtclubzangeres (Isabella Rossellini) en een aan drugs verslaafde, levensgevaarlijke sadist (Dennis Hopper). Hoe dieper Beaumont in de problemen raakt, hoe meer hij geobsedeerd raakt door de donkere onderwereld waarin hij is beland.

Verenigde Staten (1986)
Thriller / Mystery
120 minuten
Geregisseerd door David Lynch
Met Kyle MacLachlan, Isabella Rossellini en Dennis Hopper

Aanvang: 15.00 uur (beide dagen)
Kosten: € 9,-
 

Wanneer?
15 december 2013 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cinema The Movies Dordrecht
Locatie:
Cinema The Movies Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.