Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstzang bij ToBe cultuurcentrum

Kerstzang bij ToBe cultuurcentrum

Op dinsdag 17 december klinkt er prachtige Kerstmuziek bij ToBe cultuurcentrum in het Energiehuis. De cursisten van zangdocente Mieke van Laren zingen solo-liederen, duetten en terzetten (muziekstuk voor drie stemmen en instrumenten) uit een divers kerstrepertoire. Na 12 jaar kerstuitvoeringen op de Munt te hebben georganiseerd is dit het eerste Kerstconcert van de afdeling klassieke zang in het nieuwe Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

Je bent van harte welkom in zaal Ketel 1, de aanvang is 20.15 uur en de toegang is gratis.
Lyrisch mezzo-sopraan Mieke van Laren verdient als uitvoerend musicus en docerend musicus haar sporen. Door de jaren heen ontwikkelde ze een eigen visie in musiceren en doceren. Sinds haar afstuderen werkt ze als docent zang klassiek bij ToBe cultuurcentrum en heeft ze een bloeiende lespraktijk.

Verder geeft ze stemvorming aan koren, workshops en is ze ook stemcoach. Als uitvoerend musicus is zij zeer actief. Samen met broer Arjan Roos (slagwerk) vormt ze duo Sub-Rosa. Ze zingt in kamerkoren en kleine ensembles. Al jaren zingt ze in de vaste kern van Cappella Amsterdam. Verder zingt ze bij het Nederlands Kamerkoor, de Nederlandse Bachvereniging, het Nieuw Nederlands Vocaal Ensemble en Collegium Vocale Gent. Als solist zingt ze recitals en aria's o.a. uit de Passies en Cantates van Bach.
 

Wanneer?
17 december 2013 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting 'To Be'
613 31 44
info@stichtingtobe.nl
Locatie:
Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.