Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstconcert politievrouwenkoor

Kerstconcert politievrouwenkoor

Gratis toegankelijk kerstconcert van het politievrouwenkoor van Dordrecht, inclusief samenzang.

Het repertoire zal bestaan uit bekende populaire kerstliedjes, kerstmedleys van zowel klassieke als moderne kerstnummers, enkele gospelsongs en ouderwets gezellige kerstsamenzang. Daarbij zal de zaal natuurlijk enigszins in kerstsfeer gebracht zijn en staan er hier en daar kerstkransjes op het publiek te wachten….

Zowel de toegang als de koffie of thee zijn gratis.

Wel verzoeken wij mensen die in groepen en/of met minder-validen willen komen om zich van te voren even als publiek aan te melden op thebluevoices@hotmail.com,  zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er passende zitplaatsen voor hen beschikbaar zijn.
 

Wanneer?
18 december 2013 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
The Blue Voices
0631955905
loneric@hotmail.com
Locatie:
Bureau Vissersdijk, Vissersdijk Beneden 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.