Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speciale Kersteditie On Stage in Ketel 1

Speciale Kersteditie On Stage in Ketel 1

Kom alvast in de kerststemming op vrijdag 20 december tijdens het Open Podium van Muziekstroom!

December is een feestelijke maand en ook bij Muziekstroom is het genieten in kerstsfeer. Komende vrijdag  tijdens het open podium is er prachtige muziek met klassieke piano, zijn er tophits in een nieuw jazzy jasje en verrassende gitaar solo’s. Een bonte avond vol enthousiaste en getalenteerde musici.

Ruben Plaizier opent de avond. Hij is 15 jaar jong en zit in de talentklas bij Casper van Nugteren. Deze zomer heeft hij een 3-daagse masterclass gevolgd bij Wibi Soerjadi en is begonnen aan de vooropleiding van het conservatorium in Rotterdam. Deze avond speelt hij werken van onder andere Bach, Chopin, Mozart, DeBussy en Rachmaninov.

Ook Bob de Waard zit in de talentklas bij Casper. Naast solist is hij begeleider van solisten en koren of onderdeel van een klassiek pianotrio of -kwartet. Zijn repertoire omvat met name klassieke en romantische muziek. In Ketel 1 speelt hij Beethoven's Moonlight Sonate Sonate nr. 14, op. 27 no. 2.

Artiest nummer drie is gitarist en componist Pascal Waisapy. Hij gebruikt zijn elektrische gitaar als solo-instrument met een repertoire van hedendaags klassiek met duidelijke referenties naar minimalistische muziek.

Holzstocksückerklutzbonbon staat tijdens deze avond stadsgetrouw in Ketel 1. Ze omschrijven zich als dé perfecte zoethouder. Met punkhits, new-waveklassiekers en popsongs uit heden en verleden weet dit duo met gitaar en zang het publiek te imponeren.

Als laatste staat Frank Doesburg op het podium. "Uit het zwaar door de industrie getekende IJmond, een regio van net niks ergens tussen Alkmaar, Haarlem en de zee ingeklemd, kom ik, Frank Doesburg." Geboren in 1988 en geïnspireerd door zijn grote held Neil Young. Het publiek kan rauwe en eerlijke singer-songwriter muziek verwachten.

Wanneer?
20 december 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148, Ketel 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.