Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Levende kerststal op Stadsboerderij Weizigt

Levende kerststal op Stadsboerderij Weizigt

Zaterdag 21 december verandert Stadsboerderij Weizigt voor een avond in een waar kersttafereel. In de stallen van de boerderij wordt een levende kerststal ingericht en voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten. Om de kerstsfeer compleet te maken, worden de bezoekers met gezang onthaald.

De geur van stro, lampjes, Jozef, Maria en het kindje Jezus te midden van de dieren van de Stadsboerderij, dat is een tafereel dat je niet elke dag bij Weizigt treft. Feestelijke kerstliedjes, warme chocolademelk en een knutseltafel vol spulletjes om een eigen kerstversiering te maken, completeren het kerstgevoel. Stadsboerderij Weizigt organiseert vlak voor Kerstmis haar eigen levende kerststal. Iedereen is van harte welkom om met de dieren te knuffelen, te helpen met voeren, te knutselen of gewoon lekker te genieten met wat warms te drinken. Een sfeervollere start van de kerstvakantie bestaat niet!

De levende kerststal van Stadsboerderij Weizigt is op 21 december tussen 18.00 uur en 20.00 uur te bezoeken. Toegang is gratis. Het terrein is aan één kant geopend, namelijk aan de kant van het Van Baerleplantsoen.

Wanneer?
21 december 2013 van 18.00 tot 20.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
Weizigt-nmc@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.