Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

"Kerstfeest in de Grote Kerk te Dordrecht" met Russisch Mannenensemble

"Kerstfeest in de Grote Kerk te Dordrecht" met Russisch Mannenensemble

Het traditionele kerstfeest in de Grote Kerk te Dordrecht van  het Chr. Gem. Drechtstedenkoor Praise Him wordt dit jaar een muzikale happening  met zangers uit Wit Rusland. De massale koor- en samenzang op zaterdag-avond 21 december met medewerking van het  mannenensemble ‘Ornament’ uit Minsk geeft dit concert een wel heel bijzonder karakter. De zes zangers van dit koor zijn allen afgestudeerd aan de Staatsmuziek- academie en als solist verbonden aan diverse koren. Zij zingen a capella met een breed repertoire van lyrisch, zacht en ingetogen tot krachtig en temperamentvol.

Dirigent Jan Quintus Zwart heeft weer voor een afwisselend programma gezorgd. Daarin wordt die oude maar geweldige kerstboodschap  met bekende  vertrouwde  liederen vertolkt. U kunt daarbij met volle teugen genieten tijdens de massale koor- en samenzang. 
Met Bert Kruis - orgel, Harriette Katsman  - harp, Kees Alers - fluit, Auke van der Merk - trompet en de sopraan Mirjam Feijer bent u verzekerd van een muzikaal hoogstandje.

Leiding koor- en samenzang Jan Quintus Zwart. Gesproken woord  en sluiting ds. Kees van Velzen. Ondanks de onverwarmde kerk mogen we ons ieder jaar weer verheugen in een hartverwarmende opkomst. Zorgde de volle kerk er voor dat niet iedereen voldoende kon zien, dit jaar is dat anders: achter het koorhek zorgt een groot breedbeeld projectiescherm voor een perfect zicht en een goed geluidsysteem. Ook aan de zijflanken zijn Lcd-schermen opgesteld. Na het concert kunt u traditiegetrouw weer napraten en genieten van  Glühwein of warme chocolademelk. Toegang  € 10,-, uw kinderen t/m 14 jaar zijn gratis. Aanvang  19.30 uur, welkom vanaf  19.00 uur. Kaarten via of via

Wanneer?
21 december 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Chr. Gem. Drechtstedenkoor Praise Him
06 51 34 26 20
info@praisehim.nl
Locatie:
Grote Kerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.