Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstnachtdienst: Dichterbij dan ooit

Kerstnachtdienst: Dichterbij dan ooit

Kerst begint van oudsher op kerstavond, de avond voor Kerst. We gedenken dan dat ruim tweeduizend jaar geleden in een verlaten stal een Kind werd geboren. Dit was niet zomaar een Kind, het was het Kerstkind; iets van God zelf in deze wereld.

Ook in de Andreaskerk willen we dit vieren, dit bijzondere geschenk van God. We doen dat door te zingen met elkaar en met het speciaal samengestelde gemeentekoor. En ook door te luisteren naar een ongedacht bijbelverhaal, door te bidden en misschien ook door gewoon maar stil te zijn, onder de indruk van het wonder van Kerst.

Komt u ook? U bent van harte uitgenodigd deze kerstnachtdienst met ons mee te vieren. Het thema luidt: dichterbij dan ooit. Hoe dicht wil God bij ons komen? We hopen er iets van te horen en mee te maken in deze kerstnachtviering. Na afloop wordt warme chocolademelk geschonken.

Wanneer?
24 december 2013 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Andreaskerk Dordrecht
Locatie:
Jacob van Heemskerckstraat 19 Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.