Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spoor van Licht en Kerstavond

Spoor van Licht en Kerstavond

Ook dit jaar wordt er weer een SPOOR VAN LICHT georganiseerd in Sterrenburg vanuit en rond de Ontmoetingskerk. Op kerstavond, 24 december vertrekt de tocht om 18.30 uur vanaf de Ontmoetingskerk.

De tocht is rolstoel- en buggy vriendelijk en bevat veel verrassende elementen. Iedereen die mee wil lopen wordt verzocht om even voor 18.30 uur te verzamelen voor de ingang van de kerk en zelf een lichtje of lampion mee te nemen.

Aansluitend op de tocht is in de Ontmoetingskerk om 19.30 uur een KERSTAVOND viering, waarin veel bekende kerstliederen worden gezongen en een kerstmusical wordt opgevoerd. Muzikale medewerking aan deze viering wordt verleend door Marcus van Driel orgel, Peter de Bruijn trompet en een gelegenheidskoor.

U wordt allen van harte uitgenodigd om deze KERSTAVOND viering mee te beleven. Na afloop is er in de ontmoetingsruimte een ‘warm onthaal’ met chocolademelk, glühwein en wat lekkers.

Wanneer?
24 december 2013 van 18.30 tot 00.00 uur
Organisator
het kerkelijk opbouwwerk van de Ontmoetingskerk
070 - 319 19 38
ria.keijzer@casema.nl
Locatie:
De Ontmoetingskerk aan de Slangenburg (wijk Sterrenburg)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.