Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstconcert in het Energiehuis

Kerstconcert in het Energiehuis

Tweede Kerstdag, 26 december 2013 
Noël de France
Ensemble Lumaka

Genieten van kerstmuziek en een heerlijk kerstdiner in een sfeervolle omgeving? Dat kan op Tweede Kerstdag, 26 december in het Energiehuis. Van 16.00 uur tot 17.00 uur spelen de drie dames van Ensemble Lumaka de prachtigste kerstnummers op het podium van Ketel 1. Aansluitend schuift u aan tafel in het Grand Café Khotinsky voor het kerstdiner. U krijgt een glas prosecco en een amuse aangeboden.

Een kerstconcert met onder andere Six Noël van Tournier, Weihnachtslieder van Cornelius, Noël de France van Pijper en het fulminante en vreugdevolle Gloria der engelen uit Martin’s ‘Trois Chants de Noël’. De uitvoeringen door het Lumaka Ensemble zijn smetteloos en smaakvol.

Bezetting:
Sabine Wüthrich, sopraan
Jana Machalett, dwarsfluit
Miriam Overlach, harp

Wanneer?
26 december 2013 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.