Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom je ook op schaatsles op de ijsbaan in Dordrecht?

Kom je ook op schaatsles op de ijsbaan in Dordrecht?

De herfst en winter zijn weer in aantocht. In september  beginnen bij Kunstrijvereniging de Drechtsteden in Dordrecht  de schaatslessen.
De lessen worden gegeven op de kunstijsbaan in de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg, Dordrecht  op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor alle leeftijden (vanaf 4 jaar) worden de lessen in kleine groepjes aangeboden.
Instromen is op elk niveau en wekelijks mogelijk maar geadviseerd wordt om aan het begin van het seizoen te starten.

Starten is mogelijk met een gratis proefles en snuffellessen:
Aan het begin van het nieuwe seizoen 2013-2014 biedt Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht vanaf 16 september de mogelijkheid om kennis te maken met de lessen door mee te doen met een gratis proefles of het volgen van 4 aaneengesloten lessen tegen betaling van € 30,--. Vooral voor jonge kinderen is deze  langere periode om te wennen aan de lessen een uitkomst.
Na het volgen van een proefles of de snuffellessen kan er besloten worden om lid te worden van de vereniging en het hele seizoen de lessen te volgen.

Volwassenen:
Voor volwassenen heeft de vereniging uitgebreide lesmogelijk op vier dagen in de week en ook in de lessen voor volwassenen is het mogelijk om een gratis proefles of de snuffellessen te volgen.

Snelcursus schaatsen:
In alle vakanties organiseert DDD een snelcursus schaatsen. De eerste snelcursus wordt gegeven in de herfstvakantie van 21 t/m 23 oktober.  Inschrijven is nu al mogelijk via het inschrijfformulier op de website.

Wanneer?
Van 16 september 2013 00.00 uur tot 31 december 2013 00.00 uur
Organisator
Kunstrijvereniging 'De Drechtsteden'
Locatie:
Kunstijsbaan Sportboulevard
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.