Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

In gesprek met…. DordtYart-kunstenaars (Herkansing)

In gesprek met…. DordtYart-kunstenaars (Herkansing)

Rondleidingen door DordtYart Werft…

Op zondag 5 januari ontmoet u in het Dordrechts Museum twee DordtYart-kunstenaars, Nico Parlevliet en Ronald van der Meijs, makers van imposante hedendaagse kunst in de vorm van grote installaties, licht-  en geluidsobjecten. In een gesprek vertellen zij over het tot stand komen van hun werk op een bijzondere werklocatie: een oude scheepswerf op de Stadswerven.

Voor en na deze ontmoeting is er in het museum een rondleiding door de tentoonstelling DordtYart Werft... waar werk van beide kunstenaars te zien is. Dit is een herkansing van de rondleiding van 8 december 2013.

Hedendaagse kunst
De tentoonstelling DordtYart Werft... sluit naadloos aan bij de museumprogrammering. In de tentoonstelling Stop Making Sense, Nederlandse schilderkunst uit de jaren ’80 en de solotentoonstelling van Frank Ammerlaan, prijswinnaar van De Scheffer 2013, laat het Dordrechts Museum zien dat zij ruim baan geeft aan hedendaagse beeldende kunst.

DordtYart
DordtYart is een centrum voor hedendaagse kunst en bestaat twee jaar. Elk jaar werken er vijftien tot twintig kunstenaars aan nieuwe kunstwerken.

In gesprek met...
Datum:       zondag 5 december
Aanvang:   14.30 uur
Locatie:      De Zaal, Dordrechts Museum
Toegang:   gratis op vertoon van entreebewijs museum
Aanmelden: aanmelden@dordrechtsmuseum.nl

Rondleiding zondag 5 december
Aanvang:    13.30 of 15.30 uur
Locatie:       Dordrechts Museum
Deelname: € 2,50
Aanmelden: aanmelden@dordrechtsmuseum.nl

Tentoonstelling DordtYart Werft… t/m 12 januari  

Onderschrift  foto:   Humility in white     Quynh Vantu, tentoonstelling DordtYart Werft…

Wanneer?
5 januari 2014 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Dordts Museum
+31 (0)78 770 5320
e.kara@dordrecht.nl
Locatie:
Nieuwe Haven 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.