Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Absurdistische humor in Machine 3

Absurdistische humor in Machine 3

We zijn allemaal breekbaar, hoezeer we dat ook proberen te verhullen. Het Belgische cabaretduo Kommil Foo heeft er een prachtige voorstelling over gemaakt. Breken is op donderdag 9 januari te zien bij Kunstmin in het Energiehuis.

De Belgische broers Mich en Raf Walschaerts ontwikkelden door de jaren heen een volstrekt unieke stijl: ontroering, humor, muzikaliteit en een absurde beeldentaal vechten om voorrang. Als geen ander weten ze met minimale middelen de toeschouwer maximaal te raken.

Kommil Foo dwingt de kijker op het puntje van zijn stoel, aan vertwijfeling ten prooi: lachen of huilen? ‘Breken is zwarte romantiek van het hoogste kaliber.’ (Het Parool). ‘Korzelige samenspraakjes, absurdistische scènes en poëtische liedjes: Kommil Foo beheerst ze tot in de finesses’ (de Volkskrant).
 

Wanneer?
9 januari 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstmin in het Energiehuis
078 -639 7973
Locatie:
Noordendijk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.