Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De finale van het Dordts Youtube Film Festival (DYFF

De finale van het Dordts Youtube Film Festival (DYFF
Vrijdag 10 januari vindt de finale van het Dordts Youtube Film Festival (DYFF) plaats in Het Dolhuis. Uit twaalf finalisten zullen de jury en het publiek het beste Dordtse Youtube-filmpje van 2013 kiezen.
 
DYFF is een filmfestival waarbij iedere Dordtenaar Youtube-filmpjes kan insturen. Uit die inzendingen is een selectie gemaakt van twaalf filmpjes, die zullen tijdens de finale worden vertoond en vervolgens beoordeeld door een deskundige jury. Zij kiezen het beste filmpje van 2013.
 
Wanneer?
10 januari 2014 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
DYFF
Locatie:
Het Dolhuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.