Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stamppotfuif als aftrap 125 jaar Leger der Heils in Dordrecht

Stamppotfuif als aftrap 125 jaar Leger der Heils in Dordrecht

Het Leger des Heils in Dordrecht bestaat 125 jaar in 2014 en trapt het jubileumjaar af met een stampot-fuif.

Draagt u het Leger des Heils een warm hart toe of bent u betrokken bij het Leger?

Kom dan gezellig  mee-eten en meegenieten op zaterdag 11 januari van 18.00 tot 19.30 uur in het korpsgebouw aan het Kasperspad 28a in Dordrecht. U bent van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Om de kosten te dekken vragen we een bijdrage van slechts € 5,- per persoon. Daarvoor kunt u uitgebreid van de stampotten eten.

Wilt u erbij zijn? Stuur dan een e-mail. De opgave is definitief als u het bedrag heeft overgemaakt op bankrekeningnummer 139920080 t.n.v. Korps Dordrecht. Kom mee-fuiven op 11 januari. We kijken er naar uit om u te mogen ontmoeten.
 

Wanneer?
11 januari 2014 van 18.00 tot 19.30 uur
Organisator
Leger des Heils
korpsdordrecht125jaar@kpnmail.nl
Locatie:
Het korpsgebouw aan het Kasperspad 28a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.