Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Behandeling van chronische longziekten, de laatste ontwikkelingen

Behandeling van chronische longziekten, de laatste ontwikkelingen
Longpunt Dordrecht e.o.
Op maandag 13 januari is er weer een bijeenkomst van Longpunt Dordrecht e.o. voor mensen met een chronische longaandoening en hun partners, mantelzorgers, van 14.00-16.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur), Grand Salon van Verpleeghuis ‘de Crabbehoff’, Groen van Prinstererweg 38, 3317 SP Dordrecht. Gratis toegang.
 
Het thema op 13 januari is:  Behandeling van chronische longziekten, de laatste ontwikkelingen Longarts de heer E. van Thiel van het Albert Schweitzerziekenhuis, gaat in zijn presentatie in op de behandeling van chronische longaandoeningen. Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen, is er nieuwe medicatie?
 
U kunt zich  aanmelden via longpuntdordrecht@longfonds.nl, maar aanmelding is niet verplicht. U wordt verzocht om tijdens de bijeenkomst geen geurtjes (parfum, after shave) te gebruiken. Deelname is gratis.
 
Wanneer?
13 januari 2014 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Longpunt Dordrecht e.o
Locatie:
Verpleeghuis ‘de Crabbehoff’, Groen van Prinstererweg 38
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.