Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Music of Oscar Peterson door Jazz trio Hans Kwakkernaat

Music of Oscar Peterson door Jazz trio Hans Kwakkernaat
“Wat een mooie manier om het Oscar Peterson Trio te eren,
  en ondertussen een eigen verhaal te vertellen.”

Dat schreef de pers na het horen van het trio van pianist Hans Kwakkernaat.

Drie stermuzikanten uit de Nederlandse jazz brengen met hun programma “Music of Oscar Peterson” een ode aan het legendarische trio van Oscar Peterson (Canadees jazzpianist en componist, 1925-2007). Lunchconcert op woensdag 15 januari 2014, Ketel 1 in het Energiehuis. Aanvang 12.30 uur.

Hans Kwakkernaat is een van de meest gerespecteerde jazzpianisten van Nederland. Hij speelde samen met nationale en internationale artiesten als Bobby Durham (een van de grote drummers van het Oscar Peterson Trio), James Moody en Bob Mintzer.

Hans toert momenteel met zijn eigen kwartet bestaande uit Joost Zoeteman (gitaar), Bas Rietmeijer (bas) en Wim de Vries (drums). Onlangs hebben ze een nieuw album opgenomen in de legendarische HGBS Studio (voorheen MPS Studio) in Villingen, Duitsland, waar Oscar Peterson en Monty Alexander hen voorgingen. Het nieuwe album werd internationaal zeer goed ontvangen.

Meer informatie: www.muziekstroomdordrecht.nl of www.energiehuis.nl.

Wanneer?
15 januari 2014 van 12.30 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.