Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

GroenLinks geeft officieel startsein verkiezingscampagne

GroenLinks geeft officieel startsein verkiezingscampagne

GroenLinks Drechtsteden geeft vrijdag 17 januari het startsein voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Dit gebeurt tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Op deze avond worden de verkiezingsprogramma's  van GroenLinks Dordrecht , Papendrecht en Zwijndrecht gepresenteerd en worden de kandidaat-raadsleden nader geïntroduceerd.

De belangrijkste thema's uit de verkiezingscampagne worden behandeld. Centraal onderdeel is een interview met lijsttrekker in Dordrecht Kitty Kruger, waarin zij zal uitleggen hoe GroenLinks de komende jaren wil komen tot een groener en socialer Dordrecht. De aanwezigen kunnen vragen stellen aan Kitty Kruger en de overige kandidaat-raadsleden om de standpunten en wensen van GroenLinks nader toe te lichten.

Wij nodigen u graag uit bij voor onze nieuwjaarsborrel. Deze wordt gehouden bij Arthe Damiate, Kuipershaven 19 in Dordrecht van 20.00 tot 22.00 uur.

Wanneer?
17 januari 2014 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Groen Links Drechtsteden
Locatie:
Kuipershaven 19
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.