Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Blues-jamsessie voor wie durft

Blues-jamsessie voor wie durft

Elke derde vrijdag van de maand ‘Blues-jamsessie’ in Jazzpodium DJS. Blues, bier en dansen op onze vaste bluesavond, bedoeld voor iedereen die op ons gezellige podium z’n muzikale kunsten wil vertonen. Uiteraard staat ook deze avond onder leiding van onze eigen sessieband Zorrow, die de avond begint en afsluit met herkenbare jaren 70- en 80-tunes.

Drumstel, Hammondorgel, piano, zanginstallatie, gitaarversterkers en basversterker staan klaar voor een ieder die ‘de blues heeft’ en dat wil laten horen.  Wil je meedoen? Meld je dan bij binnenkomst bij Ton Pluijmert; keyboard en zang, sessieband Zorrow.

17 januari 2014
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Aanvang: 22.30 uur
Entree: gratis

Wanneer?
17 januari 2014 van 22.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jazzpodium DJS
Locatie:
Grotekerksplein 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.