Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Het Goede Doel

Optreden Het Goede Doel

Het Goede Doel is in 2013 weer live te zien op de Nederlandse podia. De twee artistiek gelijkgestemde Henken zijn de componisten en vertolkers van vele Nederlandstalige hits in de jaren 80. Alle moeders heten mama! Het Goede Doel scoorde met deze single na lange tijd in het voorjaar van 2013 weer een Top 10 hit! Henk Westbroek en Henk Temming presenteerden eind mei het album ‘Was alles maar precies zoals het was’. Het is een bonte terugblik op alle andere albums plus deze nieuwe single.

Met de unieke teksten van Westbroek en de aanstekelijke melodieën van Temming treedt Het Goede Doel inmiddels alweer 3 jaar op tijdens festivals en evenementen. De band speelt de vele herkenbare hits, wat bij het publiek een: Oh ja, ook die! effect geeft. Met o.a. nummers als ‘België’, ‘Nooduitgang’, ‘Sinterklaas’, ‘Vriendschap’ en ‘Gijzelaar’ brengen Henk en Henk overal een feest der herkenning.

Henk Westbroek en Henk Temming: een combinatie die uniek blijft.

Tickets voor de show op vrijdag 17 januari kosten 23,50. CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets zijn te bestellen via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis, deze is geopend van dinsdag t/m zondag van 16:00 tot 20:30 uur en voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht.

Wanneer?
17 januari 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Poppodium Bibelot
+31(0)78 89 033 21
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.