Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kleinkunstvoorstelling Grut

Kleinkunstvoorstelling Grut

Een parade van eigengemaakte liedjes, scenes en conferences. Op zaterdag 18 januari presenteren cursisten van de ToBe-cursus Kleinkunst het zeer gevarieerde programma Grut! in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis in Dordrecht.

Dit seizoen zijn de Dordtse kleinkunstenaars aan de slag gegaan met het thema ‘Kinderen en opvoeding’.

Het onderwerp spreekt duidelijk tot de verbeelding. Of je nu wel of geen kinderen hebt, niemand kan erom heen; blijkbaar is de dagelijkse confrontatie met gejengel in de supermarkt, bakfietsmoeders op straat en Dokter Corry op TV voor velen een bron van inspiratie.

Voor de gelukkigen onder ons: lang leve de traumatische jeugd. Dat levert altijd weer krachtig materiaal op. Natuurlijk komt er een aantal dilemma’s aan bod: wél of geen kinderen? Doen we het goed genoeg als ouders? In dit programma geven de deelnemers absurde antwoorden op reële vragen en wordt de werkelijkheid met de nodige verbazing bekeken. Sinds september werken de cursisten met speldocent Jan Stroeve aan hun eigen repertoire. Peter Marijnissen verzorgt tijdens de repetities en de voorstelling de muzikale begeleiding.

De voorstelling begint om 20.15 uur en vindt plaats in het Energiehuis (Noordendijk 148, Dordrecht). Kaarten voor Grut! kosten € 6,- en zijn te bestellen via www.energiehuis.nl of aan de kassa van het Energiehuis (openingstijden: dinsdag tot en met zondag, 16.00-20.30 uur).

Wanneer?
18 januari 2014 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.