Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vliegwiel met Schuim in Energiehuis

Vliegwiel met Schuim in Energiehuis

‘Schuim’ is een sprankelende en komische theateropera gevuld met passages uit opera’s van Puccini, Donizetti, Bellini en vooral Mozart. De opera is verwerkt in een Nederlands verhaal, geschreven door Yvonne Kroonenberg. Zaterdagavond 18 januari om 20.00 uur bij Muziekstroom in Ketel 1.

Yvonne voert Jeanette op, die pianiste is bij een beroemd operahuis en schoon genoeg heeft van alle übertheatrale en flamboyante zangers en zangeressen die ze moet begeleiden. Tijdens een kostuumrepetitie krijgt ze een uitgelezen kans hen eens flink op de hak te nemen. Dit zorgt voor hilarische situaties, intriges en verrassende machtswisselingen. Regisseur van ‘Schuim’ is acteur en theatermaker Boris Saran, de prachtige kostuums zijn van de hand van modeontwerpster Siu Lie Tan.

script:                   Yvonne Kroonenberg
regie:                    Boris Saran
mezzosopraan:     Sara Klein Horsman
sopraan:               Brigitte van Hagen
bariton:                 Bert van de Wetering
piano:                   Anouk de Jong

Meer informatie en verkoop kaarten: muziekstroomdordrecht.nl of Vliegwiel met Schuim in Energiehuis http://Vliegwiel met Schuim in Energiehuis
 

Wanneer?
18 januari 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Noordendijk 148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.