Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

“Fijn Dank U Wel!” krijgt hoog bezoek

“Fijn Dank U Wel!” krijgt hoog bezoek

Zondag 19 januari 2014 krijgt de Dordtse vereniging voor improvisatietheater “Fijn Dank U Wel!” bezoek van drie gerenommeerde acteurs uit Amsterdam. Die middag zal de bekende improvisator Andre Besseling met twee vakbroeders de spelers van “Fijn Dank U Wel!” uitdagen het uiterste uit zichzelf te halen. De eerste helft van de middag spelen de twee teams tegen elkaar in een flitsende theatersportwedstrijd waarin korte scènes elkaar in rap tempo afwisselen. De tweede helft spelen zij met elkaar vier verhalen van verschillende regisseurs die strijden om de “Oscar”. Elke ronde bepaalt het publiek welke regisseur er af valt en welke regisseurs hun verhaal verder mogen tonen. Het belooft weer een middag vol verrassingen te worden, geschikt voor jong (vanaf zes jaar) en oud!

Waar: theater Inter Amicos Christiaan de Wethstraat 2a Dordrecht
Wanneer: zondag 19 januari 2014 om 15.00 uur
Voor wie: iedereen vanaf zes jaar
Reserveren via: fijndankuwel@hotmail.com

Wanneer?
19 januari 2014 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Fijn Dank U Wel
fijndankuwel@hotmail.com
Locatie:
Theater Inter Amicos Christiaan de Wethstraat 2a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.